Gratis training duurzame inzetbaarheid

GRATIS TRAINING DUURZAME INZETBAARHEID

Beste meneer/mevrouw, 

Graag stuur ik u dit bericht om interesse te wekken voor een training- en onderzoek naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers en vrijwilligers > 55 jaar. Wij zijn op zoek naar mensen die willen deelnemen aan de trainingen. Graag willen wij buurtbewoners van de Esch uitnodigen om deel te nemen aan dit onderzoek. 

Allereerst meer over het onderzoek. In februari is het onderzoek gestart naar duurzame inzetbaarheid van Nederlandse werknemers (>55 jaar) door hun cognitief functioneren te versterken. Uit eerder onderzoek van prof. dr. K. Dijkstra en dr. D. Derks is gebleken dat een werkgerichte training op cognitieve aandacht en vitaliteit een toegevoegde waarde heeft voor werknemers (>55 jaar), zoals verbeterde prestaties op de werkvloer. Het doel van dit onderzoek is om te testen in welke mate deze trainingen bijdragen aan het vergroten van de duurzame inzetbaarheid. 

Wat verwachten wij van de deelnemende werknemers?
Het onderzoek bestaat uit twee testen en een online training van twee weken. De twee testen in dit project zullen plaatsvinden in het onderzoekslaboratorium aan de EUR (computerruimte). Deze testen zullen beiden maximaal anderhalf uur in beslag nemen. Als deelnemer zult u, tussen de twee testmomenten, gedurende twee weken toegang krijgen tot een e-learning programma voor de online training. Het is van belang dat bij deelname de gehele online training wordt doorlopen. 

Wanneer vinden de training en testen plaats? 
Het eerste testmoment zal plaatsvinden in april of mei en het tweede testmoment twee weken na het eerste meetmoment. Wij zullen in maart of begin april contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. 

Interesse? 
Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Dan kunt u mailen naar masteronderzoek.EUR@gmail.com

Met vriendelijke groet, 
Didi van den Akker en Tessa van Zeijl